Windows 7 Ultimate


Wow, it’s been a while since i upload my last theme. I just need more spare time to create and upload new themes. So this is a request theme actually, a modified version of my windows 7 theme, windows 7 ultimate, requested by dream-about-you@hotmail.fr. Afterall it’s totally same with Windows 7 Theme, either way it’s come in black, and you know what? Black is Cool :-B.

More Preview :

Download Links :

Download 1

Download 2

Download 3

5 thoughts on “Windows 7 Ultimate

  1. thanks gan, nanti ya liverpoolnya, soalnya kemaren ane keduluan ama si zayed baloch di theme reflex, dia udah bikin duluan, jadi sabar ye 😀

  2. gak papa kok gan 😀
    ini aja udah seneng kok
    abis tema win 7 yang kmaren” ada animated start-up nya jadi gak ane pakek, padahal ane pengen bgt pakek tema yang itu
    tapi sekarang udah kesampean coz udah ada tema ini :2thumbup
    pokoke makasih banyak gan
    ane pengen bgt donlod carbide UI, tapi file-nya gede bgt, takut kuota ane abis gan! :malu
    skali lg thx thx thx thx bgt

  3. Pingback: Cara Aktivasi Windows 7 | softnetindo

Comments are closed.